Plinten laten afkitten

Moeten uw plinten worden afgekit voor een strak eindresultaat?
Als uw muren erg krom zijn, en u weet dit vóór de installatie, is het een goed idee om ze te laten afkitten. Veel oudere woningen hebben gekromde muren en daar ontkomt u niet aan. U kunt uw plinten direct na montage laten afkitten met onze afdichtingskit.
Deze is hiervoor speciaal ontwikkeld.

Let op: afkitten is niet altijd nodig omdat onze installateurs altijd zo strak mogelijk monteren.

Zo kunt u ook na de montage een keuze maken om uw plinten te laten afkitten.

Premium afdichtingskit van De Plintenconcurrent

Speciaal voor onze plinten hebben wij van plintenconcurrent een zeer hoogwaardige afdichtingskit ontwikkeld (premium seal kit) die in combinatie met onze high tack plintenkit meteen na montage kan worden aangebracht. Normaliter is dit niet mogelijk omdat montagekit een hoog vochtgehalte heeft en dus nog 14 dagen volledig moet uitharden alvorens de plinten kunnen worden afgekit. De voordelen van deze kit zijn o.a. dat de kit niet vergeelt en geen stof aantrekt. De standaard acrylaatkit die door veel bedrijven wordt gebruikt die dit gratis aanbieden, is van een b-kwaliteit. Na enkele weken begint de kit te vergelen en de enige oplossing is dan om de plinten opnieuw te lakken en dat is nu net wat u niet moet willen.

Voordelen van onze Premium kit in het kort:

 • Een A-kwaliteit kit
 • Krimpt niet
 • Vergeelt niet
 • Trekt geen stof aan
 • Kan onmiddellijk na montage toegepast worden in combinatie met onze high tack montagekit
  (normaal na 14 dagen)

Zie de voor en na foto’s hieronder:

Plinten vóór het afkitten

Plinten afgekit

Tarieven premium kit

 • Afkitten van de muurzijde met witte premium kit: € 2,95 p.m. inclusief btw
 • Afkitten van de muurzijde met een gekleurde premium kit: € 3,95 p.m. inclusief btw

Indien gewenst kunt u ook achteraf een afspraak maken voor het afkitten.

Houdt u er rekening mee dat veel bedrijven gratis een slechte kwaliteit B-kwaliteit acrylaatkit gebruiken, wat veel nadelen kan hebben.

De Plintenconcurrent BV

Plint Kiezen

Kies uw favoriete plint en plan een datum voor montage. Ons professionele team zorgt bij het plaatsen ervoor dat de plinten strak tegen de muur liggen. Zo leggen wij een schitterende rand langs uw vloer. Door de hoeken superscherp in verstek te zagen, ziet ons vakkundig montageteam erop toe dat alles goed op elkaar past en naadloos in elkaar overgaat.

Wat onze klanten zeggen

Vakkundig geplaatste plinten en er is tijdens de uitvoering meegedacht met ons als klant om tot een mooi afgewerkt resultaat te komen. Kortom prima werk en zeer tevreden.

Rob de Vos
Plinten zijn zeer netjes en vakkundig geplaatst door Michael en Dayen! Echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar nieuwe plinten tegen een scherpe prijs.
Marijn van Cuijk
Op zondagavond een offerte aangevraagd en op vrijdagochtend zijn onze plinten gelegd. Een strak resultaat en heel klantvriendelijke mensen!
Rinske bakker
Michael en Marco zijn een superteam! De mannen zijn heel vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Daarnaast waren de plinten zeer keurig en snel gelegd. Ook alle afval hebben zij netjes opgeruimd. Mocht ik weer plinten nodig hebben dan weet ik waar ik moet zijn.
Cathy van der Hulst Martinez
Super bedrijf, duidelijk, betaalbaar, snel. En dan ook nog 2 toppertjes van monteurs (Dayen en Marco). Helemaal tevreden dus!
Marc van Woesik
De Plintenconcurrent BV

Plinten Laten Plaatsen?

Plinten laten monteren door De Plintenconcurrent is een goede keuze. Onze plinten zijn gemaakt van hoogwaardig MDF, een afkorting voor Medium Density Fibreboard.

 • Call for free consultation
  0-800-255-52-38
De Plintenconcurrent

Dé Leverancier van
Plinten Inclusief Montage

Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf dat in uw ruimte de Moderne plinten professioneel kan plaatsen? Dan bent u bij De Plintenconcurrent aan het juiste adres. Wij leveren en monteren MDF-plinten in alle soorten en maten in bestaande woningen, nieuwbouw en kantoorpanden.

U weet van tevoren precies wat het plaatsen van uw plinten gaat kosten. Wij kunnen binnen 48 uur starten met het plaatsen van de plinten indien gewenst. Ons bedrijf draait op een goed gemotiveerd team van enthousiaste mensen. Tevredenheid en service staan bij ons hoog in vaandel. Wij bieden goede service, hierdoor hebben wij een tevreden  klantenbestand opgebouwd waaronder een groot aantal bedrijven en woning coöperaties.

 • Snelle montageservice
  Uw project altijd van aanvraag tot oplevering binnen 10 dagen gerealiseerd.
 • Geen voorrijkosten
  U betaalt bij De Plintenconcurrent geen voorrijkosten.
 • Laagste prijs van NL
  Plinten inclusief montage voor de laagste prijs van Nederland.
 • Ruime keuze
  Ruime keuze aan MDF sfeerplinten voor ieder interieur.
Top